KADETSKA LIGA VOJVODINA TABELA POSLE 5 KOLA - RASPORED FK RADNIČKI ZA VIKEND!!! - REZULTATI FK RADNIČKI!!! - RADNIČKI-INĐIJA=6 : 3 - RADNIČKI-INĐIJA SREDA 20.09.2017 U 16h - REZULTATI I TABELA PIONIRI!!! - REZULTATI I TABELA OMLADINCI!!! - RASPORED FK RADNIČKI ZA VIKEND!!! - MATANOVIĆ NA KLUPI ŠIĐANA!!! - REZULTATI RADNIČKOG

NIKOLA BALA ŠEF U ŠIDU

09.10.2016. - 08:09

u rubrikama: Vesti


Upravni odbor FK Radnički,doneo je odluku o imenovanju novog šefa stručnog štaba. Nikola Bala je dobio prednost u odnosu na druge kandidate.
Bala Nikola nekada vrsni centarfor a zatim i dugogodisnji trener bijeljinskog Radnika kojeg je uveo u Premijer ligu i osvojio Kup,potom je radio u fočanskoj Sutjesci i Dolini.
Od novog trenera se očekuje da ukomponuje jedan potpuno novi tim Radničkog i obezbedi mesto u gornjem delu tabele Srpske lige.

“Zahvaljujem se Upravi kluba na čelu sa predsednikom Uglješićem na ukazanom poverenju. Radnički je za mene veliki izazov i klub sa dugom istorijom i velikom tradicijom i nikako ne zaslužuje mesto na tabeli na kojem se nalazi.Verujem u sebe i sa svojim saradnicima ću se potruditi da stvorimo ambijent i pozitivnu atmosferu kao preduslov za pobede i dobre rezultate u kontinuitetu.
Igraćemo napadački sa određenon dozom rizika,a to znači da će najviše profitirati ljubitelji fudbala u Šidu” -izjavio je u svom prvom obraćanju šef struke Nikola Bala.

Komentari nisu omogućeni.