KADETSKA LIGA VOJVODINA TABELA POSLE 5 KOLA - RASPORED FK RADNIČKI ZA VIKEND!!! - REZULTATI FK RADNIČKI!!! - RADNIČKI-INĐIJA=6 : 3 - RADNIČKI-INĐIJA SREDA 20.09.2017 U 16h - REZULTATI I TABELA PIONIRI!!! - REZULTATI I TABELA OMLADINCI!!! - RASPORED FK RADNIČKI ZA VIKEND!!! - MATANOVIĆ NA KLUPI ŠIĐANA!!! - REZULTATI RADNIČKOG

NOVOGODIŠNJI KOKTEL

28.12.2016. - 08:46

u rubrikama: Vesti


Bliži se kraj kalendarske godine kada se sumiraju utisci o protekloj godini, godini koja se sa sigurnošću može reći veoma značajnom u istoriji kluba.

Desetine godina u nazad klub je vođen kampanjski i nije zabeležio ozbiljnije rezultate ni u seniorskom ni u omladinskom pogonu a o infrastrukturi da i ne govorimo.

Krajem takmičarske polusezone nekako su i rezultati prve ekipe doprineli da se u Šidskom Radničkom okrene novi list i krene u rekonstrukciju kluba na svim nivoima.

Novogidišnji koktel je jedna sjajna manifestacija sa kojom Radnicki kreće u nove projekte koji će biti veliki zalog za budućnost sporta u Šidu.

Ovom svečanošću želimo da okupimo sve prijatelje kluba i najsvečanije uđemo u Novu godinu sa željom da uradimo puno novih dobrih stvari za naš Radnički.

Očekujemo goste iz najviših organa našeg fudbala,ljude iz Opštine Šid,bivše i sadašnje igrače.

Lepa prilika da se promoviše i klupski kalendar i zvanično pusti u rad klupski Web sajt.

BUDI RADNIČKI…!!

Komentari nisu omogućeni.