KADETSKA LIGA VOJVODINA TABELA POSLE 5 KOLA - RASPORED FK RADNIČKI ZA VIKEND!!! - REZULTATI FK RADNIČKI!!! - RADNIČKI-INĐIJA=6 : 3 - RADNIČKI-INĐIJA SREDA 20.09.2017 U 16h - REZULTATI I TABELA PIONIRI!!! - REZULTATI I TABELA OMLADINCI!!! - RASPORED FK RADNIČKI ZA VIKEND!!! - MATANOVIĆ NA KLUPI ŠIĐANA!!! - REZULTATI RADNIČKOG

DUVAJU NOVI VETROVI…

30.01.2017. - 09:12

u rubrikama: Vesti


Ako se po jutru dan poznaje,onda se mora kostatovati jedna snažna činjenica a to je da u našem Radničkom duvaju neki novi vetrovi.

 

Pre dva meseca nije ništa ukazivalo ni nagoveštavalo da ima spasa za šidskog velikana a onda je preko noći, vispreni i sposobni predsednik Radničkog Milomir Uglješić okupio oko sebe saradnike i doneo odluku o reorganizaciji kluba na svim nivoima.

 

Ni najvećim optimistima nije padalo na pamet da poveruju upornom i pomalo tvrdoglavom predsedniku na veoma ozbiljnim ambicijama po pitanju infrastrukture,omladinske škole,pojačanjima i igračkom kadru,novim šefom stručnog štaba…

 

Obećano,učinjeno…

Organizovan do sada nivedjen Novogodišnji koktel,promovisan i pušten u rad savremeni klupski sajt, promovisan po prvi put u istoriji i klupski kalendar.

 

Na tome se nije stalo…

Postavljena zaštita terena od krtica,polegnuti kablovi i izbetonirane stope za reflektorsko osvetljenje, nabavljeni stubovi i kupljeni reflektori.

 

Građevinarstvo…

Zanimljivo je bilo gledati kako nestaju pregradni zidovi u klupskim prostorijama,kako se stvara prostor predvidjen za salu za sastanke i pres konferencije kakvu nema većina superligaša…ne nema sad nazad, moramo napraviti i najmoderniju svlačionicu za naše fudbalere. Vreme ne ide na ruku,minus 12 stepeni, poplava, pukla cev za vodu,nema majstora…Nema stajanja komanduje predsednik…”Branko zovi majstora da zaustavi vodu,javi zidarima da dodju,opet nisu došli,jel Sale završava pločice danas?, moramo završiti sve do početka priprema” -grmi predsednik.

 

Omladinska škola…

Rak rana kluba je što je jako malu pažnju poklanjao ili bolje rečeno nikakvu omladinskoj školi,posebno onim najmladjim kojima se ne sme dozvoliti da ih umesto fudbala obuzmu mobilni telefoni,fejsbuk i igrice na računaru.

 

Najveći posao je bio objediniti sve škole pod svoja krila kao piliće, napraviti Koncept, imenovati direktora, usvojiti program i plan rada…

 

Pored svega gore navedenog,jedan detalj se lako uočava…tabela Srpske lige grupa Vojvodina; poslednje mesti FK Radnički Šid …..11 bodova.

 

Zna predsednik da je sve ovo što je uradjeno veliko i kapitalno za šidski sport uopše, ali isto tako mu je savršeno jasno da to neće biti uzeto u obzir kao olakšavajuća okolnost ako Radnički ne sačuva status srpskoligaša.

 

Tu se maksimalno ozbiljno prišlo poslu koji se zove OPSTANAK,pa je doveden iskusan stručnjak za koga se smatra da ima i znanja i harizme da povede igrače ka luci spasa.

 

Veruje se da će i pojačanja koja su do sada angažovana kadra da ispune sve zahteve kluba i trenera i da će biti garant da će Radnički i od leta biti u društvu najboljih klubova u pokrajini.

 

Ono za čega treba odati posebnu zahvalnost predsedniku i njegovim najbližim saradnicima je činjenica da je uspostavio buduću značajnu saradnju sa novosadskom Vojvodinom od koje će naviše koristi imati pored kluba i igrači treneri.

 

….dobar vetar.

Komentari nisu omogućeni.