KADETSKA LIGA VOJVODINA TABELA POSLE 5 KOLA - RASPORED FK RADNIČKI ZA VIKEND!!! - REZULTATI FK RADNIČKI!!! - RADNIČKI-INĐIJA=6 : 3 - RADNIČKI-INĐIJA SREDA 20.09.2017 U 16h - REZULTATI I TABELA PIONIRI!!! - REZULTATI I TABELA OMLADINCI!!! - RASPORED FK RADNIČKI ZA VIKEND!!! - MATANOVIĆ NA KLUPI ŠIĐANA!!! - REZULTATI RADNIČKOG

POČELE PRIPREME – OPERACIJA OPSTANAK

29.01.2017. - 12:48

u rubrikama: Pripreme, Prvi tim, Sezona, Vesti


Tačno u zakazano vreme šef stručnog štaba šidjana Nikola Bala izvršio je prozivku fudbalera za jednu od najvažnijih polusezona u poslednjoj deceniji.

 

Operacija nazvana Opstanak imala je uvodno obraćanje predsednika Milomira Uglješića,koji je pozdravio sve prisutne i poručio da je pred nama izuzetno težak put do cilja koji se zove opstanak u Srpskoj ligi.

 

“Klub će se pobrinuti da imate maksimalne uslove za pripreme,uskoro stize i nova sportska oprema a takodje će biti gotovo renoviranje svlačionice.Ispunićemo sve ugovorene obaveze ali ćemo tražiti maksimalno zalaganje,rad i disciplinu.Stručni štab uživa ogromno poverenje Uprave kluba i sigurni smo u ispunjenje cilja.”-rekao je Uglješić

 

Šef stučnog štaba Nikola Bala je takodje pozdravio prisutne a igračima poručio da ih čeka naporan rad i da ne sumnja da će sa igračima i rukovodstvom kluba ostvariti plan.

 

“Čast mi je što sam dobio priliku da budem trener kluba sa dugom tradicijom i istorijom. Sa mojim saradnicima i sa ljudima koji vode klub daću svoj maksimum da ostvarimo svi zajedno ambicije kluba.Upoznao sam se uslovima za trening o mogu da kažem da nema puno klubova u Srbiji koji imaju ovakve uslove.Nadam se da su pred nama lepši dani i da ćemo uživati u igrama i pobedama Radničkog. Da ne verujem u ti ne bih ni dolazio a poznato je da nisam alibi trener već fajter i trener za gol više.”-izjavio je Bala.

Na prvom treningu su bili prisutni: Grumić, Vuković, Tomić, Rodić, Považan, Puškaš, Plavanski, Knežević, Sarić, Smajić, Ranisavljević, Mijatović, Aleksić, Bojanić, Bošnjaković, Jovanović i pojačanja Brkić, Labović, Nikolić, Pajković, Maksimović.

 

Na spisku igrača Radničkog su i tri igrača novosadske Vojvodine,Kosta Aleksić i Đorđe Knežević i najveće pojačanje u liku golmana Srđana Žakule.

Komentari nisu omogućeni.