KADETSKA LIGA VOJVODINA TABELA POSLE 5 KOLA - RASPORED FK RADNIČKI ZA VIKEND!!! - REZULTATI FK RADNIČKI!!! - RADNIČKI-INĐIJA=6 : 3 - RADNIČKI-INĐIJA SREDA 20.09.2017 U 16h - REZULTATI I TABELA PIONIRI!!! - REZULTATI I TABELA OMLADINCI!!! - RASPORED FK RADNIČKI ZA VIKEND!!! - MATANOVIĆ NA KLUPI ŠIĐANA!!! - REZULTATI RADNIČKOG

VOJVODINA UZ RADNIČKI

13.01.2017. - 18:58

u rubrikama: Vesti


 

Ogromna energija i angažovanje predsednika Radničkog Milomira Uglješića poslednjih dva meseca nemaju granice. Sa sastanka na sastanak,iz mesta u mesto a sve za ozdravljenje šidskog velikana.

 

Predsednik kluba je danas bio gost najvećeg vojvodjanskog kluba u prelepom sportskom centru “Vujadin Boškov”.

 

“Za opstanak Radničkog i njegovu svetliju budućnost spreman sam da uložim maksimum napora i pokucam na svaka vrata. Danas sam imao veoma važne i uspešne sastanke sa čelnim ljudima FK Vojvodina i na moje veliko zadovoljstvo naišao sam na topao prijem Predsednika Duška Mijića,finansijera Dragoslava Vukovića i direktora Omladinske škole Dušana Grujića.

 

Postoji obostrana želja za tesnom saradnjom na više nivoa i uskoro ćemo nastaviti razgovore u Šidu gde će biti naši gosti. Bilo je reči i o potpisivanju Ugovora o tehničko-poslovnoj saradnji gde bi veliku pomoć i podršku imali od Vojvodine.

 

Vojvodinu i Radnički kroz istoriju vezuju i Zoran Mijucić član šampionske generacije Vojvodine iz 1989,zatim Darko Lovrić i danas jedan od najtalentovanijih i najmladji prvotimac Mihajlo Nešković.

 

“Prvi rezultati današnjih razgovora biće uskoro vidljivi kroz pomoć u igračima koji će pojačati Radnički kako bi sačuvao srpskoligaški status. Prvi koji treba da pojača Radnički je proslavljeni golman Vojvodine Srdjan Žakula a za njim treba da dodje jos tri ili četiri mlada fudbalera. “- izjavio je Uglješić.

 

U planu je i odigravanje prijateljske utakmice u nekoj od reprezentativnih pauza a Plan i program rada naše omladinske škole uskladićemo sa Vojvodinom. Tu je predvidjen odlazak naših trenera na usavršavanje u Novi Sad a takodje i gostovanje Vošinih trenera u Šidu. Najtalentovanijo dečaci će biti gosti Vojvodine i SC “Vujadin Boškov”,gde će pokušati da se nametnu trenerima i tako krenu stopama Mijucića,Lovrića i Neškovića.

 

Komentari nisu omogućeni.